Qui som

OXINEU som una companyia de guies amb seu social a Ribes de Freser, durant els mesos d‚Äôhivern us oferim els serveis d’escola d‚Äôesqu√≠ alp√≠ i snowboard a Vall de N√ļria amb local a peu de pistes.
Oferim formaci√≥ en diferents disciplines de muntanya i respostes t√®cniques en guiatge, tot amb l’objectiu d’inculcar als nostres clients les t√®cniques b√†siques per poder gaudir de la muntanya i de l’activitat amb seguretat per un mateix i per al grup que l’envolta.

Els tres socis fundadors som t√®cnics esportius titulats en diferents especialitzats d’alta muntanya, mitja muntanya i esqu√≠ alp√≠; des del 1998 la professi√≥ i l‚Äôensenyament de t√®cnics esportius estan regulats i per aquest motiu considerem fonamental aquest compliment al ser l’√ļnica garantia de qualitat, seguretat i professionalitat vers els nostres clients.
Que és un tècnic esportiu.
Quan necessitem un cop de mà treballem sempre amb tècnics titulats. El nostre equip.

OXINEU guies de muntanya, S.L. està:
-Registrada en el Cens d’Organitzadors d’activitats f√≠sicoesportives en el medi natural amb el n√ļmero C-355 de la Secretaria General de l’Esport.
-Reconeguda oficialment per FGC com a empresa que compleix amb els est√†ndards de qualitat exigits i que per tant pot exercir la seva activitat dins l’√†mbit del domini esquiable de les estacions d’esqu√≠ que gestiona FGC.
-Acreditada per IES Abat Oliba de Ripoll com a centre de formació de pràctiques.

  
Tècnic Esportiu en Alta Muntanya.
Registrat en el Consell Catal√† de l’Esport, REP 406.
Amb amplia experi√®ncia en la formaci√≥, √©s coordinador i professor de T√®cnics Esportius en Muntanya a l’IES Abat Oliba de Ripoll. Professor adjunt a la FUB-UVic en el postgrau de Medicina i Rescat de Muntanya. Membre de l’ECAM i associat a l’AEGM.
umbert@oxineu.com
Idiomes: Català, castellà, anglès i francès.

 

 

 
Tècnic Esportiu en Alta Muntanya i Esquí Alpí.
Registrat en el Consell Catal√† de l’Esport, REP 259.
Professor de T√®cnics Esportius en Muntanya a l’IES Abat Oliba de Ripoll.
Est√† Llicenciat en Biologia per la UdG. Associat a l’AEGM, a l’AEPEDI, ACNA i membre de l’ECAM.
mestre@oxineu.com
Idiomes: Català, castellà i francès.

 

 
Tècnic Esportiu en Alta Muntanya, Esquí Alpí i Guia UIMLA.
Registrat en el Consell Catal√† de l’Esport, REP 9493.
Professor de T√®cnics Esportius en Muntanya a l’IES Abat Oliba de Ripoll.
Est√† Diplomat en Arquitectura T√®cnica i Disseny per la UPF (Elisava). Associat a l’AEGM amb acreditaci√≥ UIMLA, a l’AEPEDI i membre de l’ECAM.
maymo@oxineu.com
Idiomes: Català, castellà i anglès.
 


· Condicions de contractació · Nota legal ·