Travessa pel PARC NACIONAL d’Aigüestortes

Aquesta travessa pel Parc Nacional d’Aigüestortes ens permetrà descobrir una de les zones més impressionants del Pirineu Occidental català.

= Què us oferim?
Us oferim l’oportunitat de fer una travessa de sis dies pel Parc Nacional tot dormint en refugis guardats a règim de mitja pensió amb pícnic i sempre acompanyats per guies (tècnics titulats). La proporció entre guies i participants serà màxim d’1/7 de manera que es podrà rebre i donar una atenció propera i personalitzada.
Al llarg de les tardes i un cop arribats als refugis es proposaran tallers relacionats amb la muntanya i jocs o activitats d’esbarjo per cohesionar el grup.
Amb tot, esperem que sigui una gran experiència on ens ho passem bé i s’aprengui a anar per la muntanya amb seguretat i respecte.

= Itinerari:
1a etapa: Espot – Refugi J.M.Blanc.
2a etapa: Refugi J.M.Blanc, ascensió a algun cim proper.
3a etapa: Refugi J.M.Blanc – Refugi d’Amitges.
4a etapa: Refugi d’Amitges – Refugi Colomèrs.
5a etapa: Refugi Colomèrs – Refugi Ventosa i Calvell.
6a etapa: Refugi Ventosa i Calvell – Caldes de Boí.

= Dates:
De principis de juny a finals d’agost en funció dels calendaris d’obertura dels diferents refugis.

= Requisits:
Tenir entre 12 i 18 anys i ganes de venir.

= Reunió informativa:
Una setmana abans de fer la travessa, es convocarà una trobada de presentació de grup pensada per fer una explicació general i donar resposta a tots els possibles dubtes.

= Tarifa:
La tarifa és estimada a falta d’actualitzar les tarifes dels refugis, aproximadament de 530,00€/participant (21% IVA inclòs).
En cas de no arribar a 4 participants es podrà suspendre la travessa.
INCLOU: Mitja pensió i pícnic als refugis i a l’alberg, acompanyament i guiatge per un tècnic titulat i assegurança d’accidents.
NO inclou: Despeses de desplaçament fins el punt de sortida i de tornada, dinar del primer dia i altres despeses no especificades.


Informació i RESERVES al 633534503.
info@oxineu.com o Formulari d’INFORMACIÓ/inscripció.