Vall de Núria – Canigó

Travessa de 6 dies on descobrirem la major part del Pirineu Oriental i amb l’ascensió al Canigó inclosa.


Us convidem a fer la travessa Refugis del Torb sota la gestió i acompanyament d’un guia titulat.
Fer-ho d’aquesta manera us permetrà gaudir de cada passa sense que us hagueu de preocupar de res més ja que nosaltres ens encarreguem de tot: comprar els bitllets de cremallera, fer les reserves als diferents refugis, dissenyar l’itinerari i el ritme de la sortida i sol·licitar la cobertura d’una assegurança d’accidents per a tots els participants.

Itinerari:
El programa proposat està entre la proposta Torb Standard i la proposta Torb Altitude, ja que l’única ascensió que es proposa és la del Canigó i els seus 2.784mts.
1a etapa: Vall de Núria – Hostal Pastuira.
2a etapa: Hostal Pastuira – Refugi de Marialles.
3a etapa: Ascensió al Canigó 2.784mts.
4a etapa: Refugi de Marialles – La Girada (Mantet).
5a etapa: Mentet – Refugi Ras de Carançà.
6a etapa: Refugi Ras de Carançà – Vall de Núria.
Trobareu més informació a la web oficial dels Refugis del Torb.

Possibles ascensions:
Bastiments 2.881mts, Gra de Fajol 2.708mts, Puig de la Collada Verda 2.403mts, Puig de Serra Gallinera 2.663mts, Pic de Noucreus 2.799mts i Pic de Noufonts 2.861mts, entre d’altres.
Tarifa:
La tarifa APROXIMADA és de 500 €/participant (21% IVA inclòs), si bé pot variar en funció de possibles variacions en les tarifes dels refugis.
INCLOU: assegurança, guiatge i acompanyament per un tècnic titulat, cremallera, cinc pensions completes amb pícnic, mapa-llibret de la Editorial Alpina 1:40.000 exclusiu de Refugis del Torb, tubular de coll exclusiu, track de GPS, targeta de pas per segellar als allotjaments i samarreta tècnica exclusiva Refugis del Torb per als qui completin almenys la Torb Standard.
NO inclou: altres despeses no especificades.
En cas de no arribar a 4 participants es podrà suspendre la travessa. En aquest cas, les persones que hagin pagat podran recuperar els diners avançats.
Serà necessari fer la inscripció i el pagament d’una bestreta.

Requisits:
Nivell de forma física adequada per a l’activitat i ser major de 14 anys.
Material i equip necessari: roba adequada per a la activitat, paravent i abric, botes de tresc, ulleres de sol, crema solar, buff, gorro i guants, gorra, cantimplora (mínim 1,5 litres), sac llençol i estris d’higiene personal.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@oxineu.com o al telf. 633 534 503.
Formulari d’INFORMACIÓ/inscripció.