PROGRAMES per a ESCOLARS

Des d’OXINEU oferim un seguit d’activitats per a grups escolars en el medi natural amb la intenci√≥ d’iniciar petits i joves en el m√≥n de la muntanya.
Alguns dels objectius principals d’aquestes activitats s√≥n, a part de passar-ho b√©:
- Iniciar-se en diferents modalitats esportives.
- Donar recursos per moure’s amb seguretat en el medi natural.
- Fomentar la sensibilització pel respecte del medi ambient.

Volem ser la OPCI√ď L√öDICA, SALUDABLE I RICA EN VALORS per donar servei a escoles, AMPES, universitaris i col¬∑lectius.

Si els programes que us presentem, de tres dies i dues nits, no s’acaben d’ajustar a les vostres necessitats, estarem encantats de fer-vos una proposta personalitzada d’un o dos dies. Expliqueu-nos qu√® necessiteu, quin o quins dies voleu venir, quina activitat voleu fer, on voleu fer l’estada, el n√ļmero de participants i la seva edat; en pocs dies tindreu una resposta amb una proposta de programa i pressupost ajustat a les vostres demandes.

 

 

 

 

 

 


Servei d’atenci√≥ permanent:
Durant l’estada tindreu un √ļnic interlocutor que us assessorar√†, explicar√† i coordinar√† l’estada i les activitats.
Si l’estada o activitat √©s a la Vall de Ribes us farem la recepci√≥ a l’estaci√≥ de Ribes de Freser i us acompanyarem fins a Vall de N√ļria o Planoles, en funci√≥ del programa escollit.
Us facilitarem tamb√© un tel√®fon d’assist√®ncia 24 hores per qualsevol possible contratemps durant l’estada o activitat.
Amb tot, esperem que estigueu ben atesos i que l’estada sigui el m√©s satisfact√≤ria possible.


Informació i RESERVES al 633534503.
info@oxineu.com o Formulari d’INFORMACI√ď/inscripci√≥.