TARIFES 2016/17

Preus amb 21% IVA inclòs.
Informació i RESERVES al 633 534 503.
info@oxineu.com o Formulari d’INFORMACIÓ/inscripció.
Galeria Escola d’Esquí Alpí/Snow


OXINEU és ESCOLA OFICIAL d’ESQUÍ a VALL de NÚRIA acreditada per FGC per treballar en el domini esquiable de les seves instal·lacions. Tot i disposar d’oficina a Ribes de Freser tot l’any, durant la temporada d’hivern tenim també un local a peu de pista per donar-vos la millor atenció i servei.

FILOSOFIA DE TREBALL
Procurem en tot moment donar-vos un tracte proper i adaptat a les vostres necessitats, per aquest motiu la nostra escola està formada per un equip jove, amb anys d’experiència i amb titulació oficial. Tots ells/es són tècnics esportius en esquí alpí, snowboard, alta i/o mitja muntanya de manera que podran ensenyar-vos les tècniques bàsiques o perfeccionades sempre amb la màxima seguretat i utilitzant els mètodes didàctics més actuals i convenients per a cada client i nivell. El nostre equip.

Classes particulars:
Oferim un ensenyament personalitzat on adaptem el ritme de les classes a l’evolució de cada alumne. Les classes particulars van enfocades tant a persones que es vulguin iniciar com a persones que vulguin perfeccionar la seva tècnica en qualsevol disciplina (esquí alpí, esquí de muntanya i snowboard).
Si voleu iniciar-vos, en la primera sessió us recomanem fer 2 hores de classe per així tenir temps per fer l’explicació i adaptació al material, notar les primeres sensacions de lliscament amb els esquís o la taula als peus i, segons l’evolució de cada alumne i disciplina, aprendre a frenar, a derrapar i introduir el gir.
Per a tots aquells que desitgeu millorar la vostra tècnica us podem oferir classes de nivell avançat on practicarem diversos tipus de viratges adaptant-los a les diferents pistes de tots els nivells, corregirem errors de posició, etc.

Classes col·lectives:
No has esquiat mai o tens un nivell molt baix? Vols iniciar-te de la manera més econòmica?
OXINEU t’ho posa fàcil!
Reservem cada cap de setmana i festiu un monitor de 12 a 14h perquè t’hi pugis apuntar.


ESTACIONS D’ESQUÍ DE LES COMARQUES DEL RIPOLLÈS I LA CERDANYA
Vall de Núria és l’estació on oferim generalment els nostres serveis, però en el cas que volguéssiu anar a alguna altra estació de la comarca del Ripollès o de la Cerdanya, serà necessari fer una contractació mínima de tres hores, prèvia consulta.

ESTACIÓ DE MUNTANYA VALL DE NÚRIA
www.valldenuria.com
ESTACIÓ D’ESQUÍ I MUNTANYA VALLTER 2000
www.vallter2000.com
ESTACIÓ D’ESQUÍ LA MASELLA
www.masella.com
ESTACIÓ D’ESQUÍ LA MOLINA
www.lamolina.cat