ESQUÍ ALPÍ. Tecnificació

Tot seguit us presentem el Curs de Tecnificació i Perfeccionament d’Esquí Alpí, especialment pensat per tots aquells esquiadors a partir de 6 anys, que tenint ja un cert domini, tinguin ganes de millorar i necessitin un programa més extens durant tota la temporada.

L’equip tècnic que programa, supervisa i dirigeix el Curs de Tecnificació i Perfeccionament, son tots Tècnics Esportius en Esquí Alpí amb experiència en competició. Garantim la continuitat del mateix tècnic per grup durant tota la temporada.
La nostra proposta pot ser adaptada i personalitzada, un cop els grups estiguin constituïts, i després de fer una reunió prèvia a l’inici del curs amb pares/mares i/o tutors.


= Format:
Curset en grups de 6 a 8 alumnes, agrupats per nivells d’esquí.
Les sessions es realitzaran de 9:30 a 13:30h amb una aturada per esmorzar.
S’oferirà la oportunitat de provar la modalitat de competició participant en alguna cursa d’INTERCLUBS, a concretar en la reunió prèvia amb pares/mares i/o tutors.

= Durada:

 

 

 

Tecnificació dissabtes o diumenges, 4h/sessió, 1 sessió a la setmana. 48h/temporada.
Tecnificació dissabtes i diumenges, 4h/sessió, 2 sessions a la setmana. 96h/temporada.

= Tarifes:
Opció dissabtes o diumenges, dues quotes de 190,00€.
Opció dissabtes i diumenges, dues quotes de 300,00€.
La primera quota es pagarà en el moment de formalitzar la inscripció i la segona l’11 de febrer. Preus per alumne amb 21% IVA inclòs.
INCLOU: 12 o 24 sessions amb un tècnic titulat, assegurança d’accidents i material tècnic col.lectiu.
NO inclou: Les possibles despeses de transport dels participants, el forfet (es recomana contractar assegurança) ni el material personal.

= Material necessari:
Esquís d’eslàlom, botes i pals, casc, ulleres de ventisca, tortuga i granota.
Possibilitat de TAQUILLES per deixar l’equip d’esquí a l’estació.

= Descomptes:
Els/les pares/mares/acompanyats que ho desitgeu, us podreu beneficiar d’un 50% de descompte en l’adquisició del BITLLET ANUAL pel cremallera a Vall de Núria. Serà necessari que ens comuniqueu el vostre interès en tramitar-lo, així us informarem del procediment a seguir.
5% de descompte quan hi hagi més d’un inscrit de la mateixa família.
Descomptes no acumulables amb altres promocions.

= Requisits mínims:
Els curs està pensat per esquiadors amb un nivell una mica avançat (girs en paral·lel). L’equip tècnic s’encarregarà d’escollir la línia d’entrenament que haurà de seguir cada grup, sempre de manera progressiva i en tot tipus de neu i condicions però mai oblidant el component lúdic de la pràctica d’aquest fantàstic esport.
Tots els alumnes que vulguin participar en alguna cursa hauran d’estar federats.

= Condicions de contractació:
Inscripcions fins el 30 de desembre del 2016.
En cas de mal temps es realitzaran sessions físiques i/o teóriques.
En cas de no assistència no es podrà recuperar o abonar el preu.
Si el grup NO arriba a 6 participants, OXINEU es guarda el dret d’anul·lar-lo.
Si hi ha algun alumne/a que per nivell tècnic endarrereix a la resta del grup, i per tal d’optimitzar tots els entrenaments i que els alumnes aprofitin al màxim cada jornada d’entrenament, l’entrenador podrà optar per passar-lo a un grup inferior fins a assolir el nivell adequat o bé passar-lo al curset de caps de setmana. OXINEU podrà expulsar dels entrenaments a qualsevol alumne/a que no tingui un comportament adequat (educació i respecte).


Informació i RESERVES al 633534503.
info@oxineu.com o Formulari d’INFORMACIÓ/inscripció.