el Repte. ESQUÍ de MUNTANYA


T’agrada l’esquí de muntanya?
T’agradaria provar-ho?
No tens amb qui fer sortides?
Ets bon esquiador i se t’han quedat petites les estacions d’esquí alpí?
Necessites més coneixements en seguretat a l’alta muntanya?
Tot això i més és el Repte.

Com ja és costum, els vostres comentaris i suggeriments ens fan evolucionar any rere any, aquest no és una excepció i ens plau presentar-vos les noves propostes per a aquesta temporada d’esquí de muntanya.
el Repte. RECICLATGE
el Repte. 01
el Repte. 02
el Repte. AIGÜESTORTES
el Repte. TOUBKAL


= Compromís amb la qualitat:
Enguany hem decidit fer un pas endavant per aconseguir donar millor servei i que les sortides siguin el màxim de profitoses per tothom. Amb aquest objectiu aplicarem ràtios més baixes i quan sigui necessari dividir el grup, els diferents grups funcionaran de forma autònoma podent així anar adaptant l’activitat d’una manera més personalitzada.
Ràtio màxima 1/6 en el Repte. RECICLATGE i el Repte 01.
Ràtio màxima 1/4 en el Repte 02, AIGÜESTORTES I TOUBKAL.
= Com funciona?
Tots els programes tenen una exigència física i tècnica que incrementa sortida a sortida, adaptant el ritme de progressió al nivell del grup.
Per aquest motiu és interessant que hi hagi certa continuïtat. Serà possible afegir-se a qualsevol grup a mig programa després de fer una sessió de nivell d’una hora per poder determinar en quin grup anar.
Es necessari fer la inscripció prèvia per poder preparar i programar amb temps les diferents sortides.
L’hora i el punt de trobada s’informarà la setmana abans per correu electrònic i/o watshap.
Per a totes les sortides serà necessari portar el material indicat.
= Totes les sortides:
INCLOUEN: Assegurança d’accidents, acompanyament d’un tècnic d’alta muntanya, material tècnic col·lectiu i els desplaçaments per la comarca del Ripollès i Cerdanya.
NO inclouen: Les despeses de transport dels participants, el lloguer de material, les pernoctes i les dietes (tampoc la del/s tècnic/s, que s’hauran de repartir entre els participants).
= Descomptes:
Els participants dels programes de “el Repte”, us podreu beneficiar d’un 50% de descompte en l’adquisició del BITLLET ANUAL pel cremallera a Vall de Núria. Serà necessari que ens comuniqueu el vostre interès en tramitar-lo, així us informarem del procediment a seguir.


Informació i RESERVES al 633534503.
info@oxineu.com o Formulari d’INFORMACIÓ/inscripció.