CURSOS de muntanya

Per poder gaudir de les activitats de muntanya amb la màxima plenitud, cal adquirir certs coneixements tècnics i teòrics que ens permetran ser més autònoms i per sobre de tot, incrementar el grau de seguretat en totes elles.
Amb aquesta intenció us oferim un ampli ventall de cursos per adquirir no només tècnica i coneixements específics de les diferents disciplines, si no també coneixements transversals de tota activitat en el medi natural.


FORMAT ESTÀNDARD:
= Lloc:
Sempre que les condicions siguin adequades per poder portar a terme la formació, els cursos es realitzaran per la comarca del Ripollès. Si el grup ho demana, sempre serà possible buscar altres zones. Consultar possible variació en la tarifa.
= Durada:
Els cursos proposats estan pensats per realitzar-se en 2 dies de pràctica, per anar bé consecutius, més 1 sessió informativa/formativa prèvia. L’estricte acompliment del temari proposat a cada curs dependrà de les capacitats d’assimilació i coneixements previs del grup.
= Tarifes:
Enguany estrenem les tarifes esglaonades també en els cursos de muntanya, això obre la possibilitat de realitzar la formació en grups realment reduïts, que de ben segur seran garantia de qualitat.

Preus per alumne amb 21% IVA inclòs.
INCLOU: Assegurança per a l’activitat, classe teòriques, pràctiques, material tècnic col.lectiu i acompanyament d’un tècnic titulat.
NO inclou: Les despeses de transport dels participants, la MP en refugi ni l’alimentació en les sortides pràctiques (tampoc les del tècnic, a repartir entre els participants).


Els diferents programes són orientatius i sempre podem personalitzar la formació en funció de les necessitats dels diferents grups. Si necessiteu més informació, voleu ajustar el temari o voleu programar algun curs, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

PROGRAMES 1:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAMES 2:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Informació i RESERVES al 633534503.
info@oxineu.com o Formulari d’INFORMACIÓ/inscripció.